Mestafvoer/transport

Mestafvoer

Door de toename van het aantal klanten binnen Slijkerman Stalstrooisel zijn wij ons ook toe gaan leggen op de mestafvoer van de bodembedekkers welke wij u kunnen bieden. De mestafvoer is onder te verdelen in 2 soorten, namelijk:

 

  • Paardenmest uitsluitend bestaand uit stromest zonder andere verontreinigingen, deze mest zetten wij af t.b.v. de champignon teelt.
  • Paardenmest welke niet geschikt is voor de champignonteelt. Denk hierbij aan stro, vlas, houtvezel, raps of een combinatie van deze stalstrooisels door elkaar heen. Deze mest wordt afgezet t.b.v. compostering.

 

Door het LNV zijn wij aangesteld als erkend intermediair (lees mesthandel) zodat u mest op een verantwoorde en teven legale manier wordt afgevoerd. U mest kan door ons periodiek of op afroep worden opgehaald. Het ledigen van uw mestplaat c.q. mestput wordt verricht door een vrachtwagen welke voorzien is van een autolaadkraan, zodat u als klant er verder geen omkijken naar heeft. Voor tarieven en of de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Transport/verhuur

 

20170211_145500

Door de multifunctionele opbouw van de vrachtwagen met autolaadkraan van Slijkerman Stalstrooisel is deze uitermate geschikt om kraanwerkzaamheden te verrichten in woonwijken en/of smalle straten. Voor diverse hoveniers/groenvoorzieningen verzorgen wij dan ook de afvoer van takken, stamhout, snippers en plantsoenafval. Deze producten worden door ons getransporteerd naar depots, alwaar wij dit scheiden op assortiment. Vanuit deze depots verzorgen wij tevens het verdere transport van de diverse houtsoorten naar de juiste spaanplaatfabrieken, houtzagerijen en/of pallets en kistenfabrieken. Ook voor het reguliere transport zonder autolaadkraan bent u bij Slijkerman Stalstrooisel bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden.